Kunstnerisk leder

Pr. 26.10.2015

Kunstnerisk leder: Mie Petzold Andberg, 30 år fra Oslo.

Headshot_Web2015_Mie

Har jobbet med Sceneskrekk i syv år og har skrevet manus til to av oppsetningene. Mie er utdannet scenekunstner ved TITAN Teater Akademi. Hun har gått på Åsane folkehøgskole på musikkteater-linje og flere kurs innen skuespillerteknikk, dubbing, improvisasjon og kroppsbevissthet.
Mie jobber som freelance skuespiller, regissør, kursholder og instruktør. Mie driver i tillegg en teatergruppe som heter Action Teater.

Dette sier Mie om å jobbe i Sceneskrekk Ungdomsteater:
«Ingenting gir meg større glede enn å få jobbe med unge spreke ungdommer som tør å gi av seg selv. Når ungdommer kan la seg inspirere av meg og formidle spilleglede til hverandre, andre ungdommer og barn og ikke minst bygge selvtillit hos seg selv, blir jeg varm i hjerterota. På teateret kan ungdommen få uttrykke seg gjennom følelser, ta i bruk alle sansene og teste ut forskjellige sinnstemninger.
Jeg ønsker å formidle spilleglede til barn og unge, underholde og undervise, samt utfordre og gjøre folk flinke til å uttrykke følelsene sine igjennom teateret.
Å jobbe på scenen sammen med en gruppe, krever tålmodighet og respekt. Vi er alle ulike og det er det som gjør arbeidet så spennende. Vi kan snakke forskjellige språk, men allikevel gjøre hverandre forstått.»