Sceneskrekk ungdomsteater sitt bidrag til Klimafestivalen § 112.

Marikollen Kultursal, Onsdag 25. januar kl. 20.00 presenterer Sceneskrekk ungdomsteater sitt bidrag til Klimafestivalen, med visningen: «Klimadrama».

Vi befinner oss på en søppeldynge, eller er det jorda?
3 skikkelser får tildelt oppdraget «Dominoeffekt».
Menneskene er i ferd med å ødelegge jorda, de må forstå at deres handlinger får konsekvenser. Jorda er i ferd med å gå under, vi i Norge er det landet som bryr oss minst om klima. Vi vet det kommer til å gå til helvete, men vi gjør ingenting for å fikse det. Disse 3 skikkelsene tar tak i menneskene, stiller de til veggs med deres handlinger og holdninger.
Men klarer de å få til en endring av tankemønsteret? Forstår de at noe må gjøres?
Svarene får vi i det de stilles på kanten av klimastupet og får valget mellom å hoppe eller ikke hoppe.
Eller har de egentlig noe valg?

Regi: Maria Petronella Muri Nygren og Mie Petold Andberg
Skuespillere: Magnus Stokkeland, Miriam Reichmann, Eline Molvær Løndal, Sivert Wettermark, Maria Petronella Muri Nygren, Malin Sundby Svensli, Viktoria Ekseth, Teo Ryder.
Varighet: 40 min
Pris: 50 kr (Betales i døra, kontant eller vipps)

Billetter kan reserveres på:  Facebook «veggen»  https://www.facebook.com/events/219517275165442/ eller ved en
E-post til: maria_m_nygren@hotmail.com

Begrenstet med plasser, så vær tidlig ute!

Om prosjektet: Klimadrama er et nasjonalt ungdomsteaterprosjekt som ønsker å engasjere ungdom i problemstillinger rundt klimaendringer. Norsk klimanettverk har tatt initiativ til prosjektet i forbindelse med Klimafestivalen § 112, og det er gjennomført med støtte fra Sparebankstiftelsen DNB. Basert på workshops med ungdommer, har Lisa Smith Walaas og Merete M. Stuedal skrevet manuset ”Klimadrama”. Stykket settes opp av ni ungdomsteatergrupper under Klimafestivalen § 112, og det blir forestillinger i Nittedal, Rælingen, Oslo, Drammen, Hjelmeland, Stord, Molde og Trondheim. Med andre ord bobler hele Norge av klimateater i januar 2017!